top of page

Матрак Sealy Balance

Матрак Balance е създаден за приятен сън! Това е модел с покет пружини и средно твърдо усещане. Технологията Posturepedic®, разработена с помощта на специалисти по ортопедия, осигурява подсилена опора там, където имате най-голяма нужда. Калъфът, проектиран да отвежда влагата от тялото ви, спомага за приятен и комфортен сън.

• Средно твърдо усещане  
• Височина 26 см

Технология и структура

Sealy® Spring - матраците с пружина предлагат изключителна опора за цялото тяло и лекота на движенията, без усещане за потъване в матрака. Дизайнът на пружината насърчава правилната позиция на тялото и осигурява опора по време на сън, за да се събудите отпочинали и готови да поемете предизвикателствата на деня. Posturepedic® осигурява високото качество което очаквате от Sealy®, заедно с надеждна опора, реагиращи пружини и дишащ, антибактериален текстил. 

SealyCool™ Air Foam

16.png

MoistureProtect™ 

16.png

Surface-Guard Technology™

15.png

Зонирана опора

14.png

Борд система StableEdge™ Pro

Качество

Проектирани, тествани и носещи радост в САЩ от 1881г. Получавате комфорт, на който можете да разчитате, подкрепен от нашата 10-годишна лимитирана гаранция. Всички наши матраци се тестват над стандартното за индустрията, за да сме сигурни, че ще получите матрак, който е с най-доброто качество в класа си и който ще издържи дълго във времето.

3.png

Колекции матраци Sealy®

bottom of page