top of page
4.jpg

Защо    
Posturepedic?

6.jpg

Превъзходна опора

Проектирана с експертното ноу-хау на Sealy® и подкрепена от историята на партньорството ни със специалисти ортопеди, това е система за опора със 140 годишна история на процеса на създаването ѝ. Създадена да осигури най-високо ниво на опора и облекчаване на натиска за сън, който е наистина най-добрият от най-добрите. 

Създаден да издържи 

Когато спите на Sealy®, вие спите на комбинация от ултрареагиращи пружини, мемори пяна, даваща невероятно усещане и охлаждаща технология – всички те са проектирани да надминат стандартите в индустрията и да гарантират, че ще издържат изпитанието на времето.                                

Untitled-1.png

Експертно конструиран. Старателно тестван.

В Sealy® вярваме, че заслужавате повече от достатъчно добър сън. Затова всички наши матраци са преминали тестове, надвишаващи очакванията на индустрията, за да сме сигурни, че това, което внасяте в дома си е с най-доброто качество в класа си и с дълготрайна издръжливост, така че да ви осигури пълноценния сън, който заслужавате, нощ след нощ , година след година. Ето някои от начините, по които постигаме това:

Posturepedic®

В продължение на 140 години ние сме посветени на подобряването на начина, по който спи Америка. Независимо от това, че притежаваме 125 патента и че разработихме нашата зонирана Posturepedic® опора със специалисти ортопеди през 50-те години на миналия век - ние непрекъснато се развиваме и постоянно търсим нови начини да помогнем на вас и вашите любими хора.

Има Sealy®, който е перфектен за вас 

6.jpg
5.jpg
bottom of page