top of page

Матрак Sealy Grace

Матрак Grace ще ви се отблагодари със спокоен и приятен сън! Изработен от материали с най-високо качество и технология Posturepedic®, той дава нужното ниво на опора и комфорт за всяка част от тялото. В допълнение калъфът на матрака с технологии Surface-Guard™ и MoistureProtect™ е специално проектиран да отвежда влагата от тялото. Системата от индивидуално опаковани пружини Response Pro™ спомага за намаляване предаването на движение и осигурява стабилна опора.

• Tвърдо усещане  
• Височина 30 см

Технология и структура

Sealy® Spring - матраците с пружина предлагат изключителна опора за цялото тяло и лекота на движенията, без усещане за потъване в матрака. Дизайнът на пружината насърчава правилната позиция на тялото и осигурява опора по време на сън, за да се събудите отпочинали и готови да поемете предизвикателствата на деня. Posturepedic® осигурява високото качество което очаквате от Sealy®, заедно с надеждна опора, реагиращи пружини и дишащ, антибактериален текстил. 

1.png

SealyCool™ Air Foam

16.png

MoistureProtect™

16.png

Surface-Guard Technology™

15.png

Зонирана опора

14.png

Борд система StableEdge™ Pro

Качество

Проектирани, тествани и носещи радост в САЩ от 1881г. Получавате комфорт, на който можете да разчитате, подкрепен от нашата 10-годишна лимитирана гаранция. Всички наши матраци се тестват над стандартното за индустрията, за да сме сигурни, че ще получите матрак, който е с най-доброто качество в класа си и който ще издържи дълго във времето.

3.png

Колекции матраци Sealy®

bottom of page