top of page

Матрак Sealy Prestige

Матрак Prestige е създаден по иновативна хибридна технология, която комбинира традиционната опора на пружините с адаптивната мемори пяна. Уникалното хибридно съчетание пресъздава най-доброто от двете технологии: нежна прегръдка, оформяща се около тялото и стабилна опора вътре в матрака.

• Средно твърдо усещане  

• Височина 25 см

Технология и структура

Sealy® Hybrid - Sealy® е сред първите създатели на хибридни модели, комбиниращи най-добрите качества на матраците с пружини и на тези с мемори пяна за постигане на уникален комфорт при съчетаването на двете технологии. Внимателно проектираните пружини се адаптират и поддържат всяка част на тялото ви, докато специалните пени се оформят по тялото и осигуряват най-комфортния сън. Posturepedic® осигурява високото качество което очаквате от Sealy®, заедно с надеждна опора, реагиращи пружини и дишащ, антибактериален текстил. 

1.png

Гел мемори пяна SealyCool™

16.png

MoistureProtect™

16.png

Surface-Guard Technology™

15.png

Зонирана опора

14.png

Борд система DuraFlex™

Качество

Проектирани, тествани и носещи радост в САЩ от 1881г. Получавате комфорт, на който можете да разчитате, подкрепен от нашата 10-годишна лимитирана гаранция. Всички наши матраци се тестват над стандартното за индустрията, за да сме сигурни, че ще получите матрак, който е с най-доброто качество в класа си и който ще издържи дълго във времето.

3.png

Колекции матраци Sealy®

6.jpg
5.jpg
bottom of page