top of page

Матрак Sealy Emotion

Матрак Emotion с вграден едностранен топер ще ви осигури най-доброто усещане за релакс и изключително ниво на опора. Комбинацията от технология Posturepedic®, която  осигурява подсилена опора в най-тежката част на тялото, за правилна поза по време на сън, система от индивидуално опаковани пружини Response Pro™, която помага за намаляване на предаване на движението и калъфът с технология Surface-Guard™ с MoistureProtect™, който отвежда влагата от тялото, създават най-доброто изживяване по време на сън.

• Средно твърдо усещане    
• Височина 34 см

Технология и структура

Sealy® Spring- матраците с пружина предлагат изключителна опора за цялото тяло и лекота на движенията, без усещане за потъване в матрака. Дизайнът на пружината насърчава правилната позиция на тялото и осигурява опора по време на сън, за да се събудите отпочинали и готови да поемете предизвикателствата на деня. Posturepedic® осигурява високото качество което очаквате от Sealy®, заедно с надеждна опора, реагиращи пружини и дишащ, антибактериален текстил. 

1.png

SealyCool™ Air Foam

16.png

MoistureProtect™

16.png

Surface-Guard Technology™

15.png

Зонирана опора

14.png

Борд система DuraFlex™

Качество

Проектирани, тествани и носещи радост в САЩ от 1881г. Получавате комфорт, на който можете да разчитате, подкрепен от нашата 10-годишна лимитирана гаранция. Всички наши матраци се тестват над стандартното за индустрията, за да сме сигурни, че ще получите матрак, който е с най-доброто качество в класа си и който ще издържи дълго във времето.

3.png

Колекции матраци Sealy®

bottom of page