top of page

Матрак Sealy Magnificent

Матрак Magnificent с вграден топер ще ви осигури най-високото ниво на опора и най-доброто изживяване по време на сън! Комбинацията от опорни слоеве пяна, гел мемори пяната SealyCool™ Gel и иновативният калъф с техология ComfortLoft™ с Chill™ & Surface-Guard™ ще ви осигурят изключителен комфорт. Това е матрак, който предоставя отлична опора за гърба и гръбначния стълб, както и оптимално абсорбиране на движението.

• Средно твърдо усещане  
• Височина 34 см

Технология и структура

Sealy® Spring - матраците с пружина предлагат изключителна опора за цялото тяло и лекота на движенията, без усещане за потъване в матрака. Дизайнът на пружината насърчава правилната позиция на тялото и осигурява опора по време на сън, за да се събудите отпочинали и готови да поемете предизвикателствата на деня. Posturepedic® Plus съчетава най-качествени специални пени, най-високо ниво на опора, найсъвременни абсорбиращи движението пружини и прохладен комфорт. Гарантира дълбокия, релаксиращ сън, от който се нуждаете, за да посрещнете деня. 

1.png

Гел мемори пяна SealyCool™

16.png

MoistureProtect™

16.png

Surface-Guard Technology™

15.png

Зонирана опора

14.png

Борд система DuraFlex™

Качество

Проектирани, тествани и носещи радост в САЩ от 1881г. Получавате комфорт, на който можете да разчитате, подкрепен от нашата 10-годишна лимитирана гаранция. Всички наши матраци се тестват над стандартното за индустрията, за да сме сигурни, че ще получите матрак, който е с най-доброто качество в класа си и който ще издържи дълго във времето.

3.png

Колекции матраци Sealy®

5.jpg
bottom of page